Kalksluier Vochtmuur Vocht in de woning Muurvocht Condensatie Natte kruipruimte

Disclaimer

Inleiding

Vochtproblemen-experts.nl is een informatieve website die is ontwikkeld en wordt beheerd door Greyventure BV. een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verstrekken van relevante informatie over actuele en relevante onderwerpen. Greyventure BV is een 100% internetbedrijf en voert zelf niet werkzaamheden uit en is zelf geen erkend adviseur, intermediair of anderszins. Er wordt puur informatie geleverd en de gelegenheid om vrijblijvend en gratis offertes en informatie aan te vragen.

Disclaimer

Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van de website de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie onvolledig is, na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Greyventure B.V. is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze site en er kunnen ook overigens aan de site geen rechten worden ontleend. Greyventure B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie.

Copyright

Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Deze site is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Greyventure BV is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk.

Copyright Greyventure BV 2017/2018

Gratis Offerte Aanvragen ?

Heeft u vochtproblemen en wilt u advies hierover?

Wilt u weten wat het zou kosten om het probleem te verhelpen?

Vraag dan volledig gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Dekking in geheel Nederland.

Alle disciplines.

Garantie op alle werkzaamheden.

Wij gebruiken cookies op deze website om de gebruikservaring te verbeteren Meer informatie